Vefa Interactive Forumları
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
VEFA 1908 (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 0
BAŞLIK: VEFA 1908
fotoonvaran (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
VEFA 1908 1 Yıl, 7 Ay önce Başarı: 0  
Fenerbahçe lisesine gittim sordum; "içinizde VEFA'yı tutan varmı?" dediler "Ne alaka..?" Galatasayar Lisesine gittim sordum dediler " Burası Vefa lise değil..!" Beşiktaş Lisesine gittim aradım "VEFA yı tutan birisi varmı diye.. onlarda dedilerki "Abi Sen niye Vefa Lisesine gidipte orada aramıyorsun? Biz Vefa Lisesi'ndenmiyizki kendi takımımızı bırakıpta VEFA'yı tutalım ?"
E bende haliyle gittim 100 yıllık kulübümün doğduğu eve.. Ama gelin görünki orada da bir avucu geçmedi VEFA'lı..
Soruyorum sizlere ey VEFA Liseliler.. Siz Galatasaray lisesindenmi, Fenerbahçe lisesindenmi yoksa Beşiktaş Lisesindemisiniz ??????
Belki umrunuzda olur Vefa lisesinin biricik evladı sizlere ihtiyaç duyuyor.. 25 Ocak günü grup liderliği yolundaki en kritik maçına çıkacak ve 31 Ocak Cumartesi günü ise evinde VEFA stadında Şampiyonluk maçına çıkacak...
Her yıl binlerce mezun veren Vefa lisesinin evladı 101 yaşındaki VEFA'ya Sahip çıkmaya davetlisiniz.

HELE HELE MEZUN OLMUŞLAR SÖZÜM ÖZELLİKLE SİZE.. VEFA'YA FENERLİ GALATASARAYLI BEŞİKTAŞLI DEĞİL SİZLER SAHİP ÇIKMALISINIZ

Yetkiliye Raporla   Kaydedildi Kaydedildi  
  Ziyaretçiler forumlarımızda mesaj yazamaz.
EN ÜST Cevapla
Sistem: FireBoardGönderileri Masaüstünüze Alın