Vefa Interactive Forumları
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Cvp:Re: biz okuldan gider olduk kalanlara selam olsun... (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 0
BAŞLIK: Cvp:Re: biz okuldan gider olduk kalanlara selam olsun...
cielrose (Kullanıcı)
Expert Boarder
Gönderiler: 85
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Re: biz okuldan gider olduk kalanlara selam olsun... 3 Yıl, 4 Ay önce Başarı: 0  
Bu okulda ınsan bazında cok buyuk cesıtlılık buldum ve bu da bana farklı kısılıklerı analız etme fırsatı verdı. boylelıkle burada ogrendıkleırm ve gorduklerım ıle de kendımı bır yerlere yerlestırmeye basladım... gzueldı. aklıma hep agustos ayında bu okula ölsem de benı sokamazsınız hayatta gıtmem deyıp ıcıne gırdıkten sonra benı ölsem de baska okula goturemezsınız ben buraya gelıyorum dedıgm gelıyor :=)
Resmen cocuktuk gelısımız de ha sımdı cok mu olgunlastın dersenız hayır ama alınan her mesafe az da olsa bır kazanımdır.bu okulu sevıyorum bunun son 2 senedır farklındaydım ama vedalasma fln boyle olayalr dramatık olunca uzerıne bır gram karabıber serpılıyor...

Yetkiliye Raporla   Kaydedildi Kaydedildi  
  Ziyaretçiler forumlarımızda mesaj yazamaz.
aspirin (Kullanıcı)
Expert Boarder
Gönderiler: 149
graphgraph
Re: biz okuldan gider olduk kalanlara selam olsun... 3 Yıl, 4 Ay önce Başarı: -1  
QUOTE:
QUOTE:
bitti diye üzülmek yerine yaşadık diye sevinmeyi deneseniz de mutlu olmaya çalışsanız nası olur acaba?? :)

de get

sonuna kadar haklı!!!!!!!!!!!!

aton (Kullanıcı)
Senior Boarder
Gönderiler: 60
graphgraph
Cvp:Re: biz okuldan gider olduk kalanlara selam olsun... 3 Yıl, 4 Ay önce Başarı: 2  
biz daha mezun olmadık ama ben şimdiden okulumdan ayrılcamı düşündükçe üzülüyorum

Ja_Mcfly (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 610
graphgraph
Cvp:biz okuldan gider olduk kalanlara selam olsun... 12 Ay önce Başarı: -7  
1. si cok uzuldum ...cok ozlemısım bu aralar vefali.net e sardım eskı yazılarımı okuyup okuyup aglıorum yada gülüorum
2. si nuitari ye fena laf sokmusum ne mal herıfmıs kım o merak ettım

Seveni Sikerler,Sikeni Severler...
St_AngeR (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 424
graphgraph
Cvp:Re: biz okuldan gider olduk kalanlara selam olsun... 11 Ay, 4 Hafta önce Başarı: -4  
cielrose yazmış:
QUOTE:
Bu okulda ınsan bazında cok buyuk cesıtlılık buldum ve bu da bana farklı kısılıklerı analız etme fırsatı verdı. boylelıkle burada ogrendıkleırm ve gorduklerım ıle de kendımı bır yerlere yerlestırmeye basladım... gzueldı. aklıma hep agustos ayında bu okula ölsem de benı sokamazsınız hayatta gıtmem deyıp ıcıne gırdıkten sonra benı ölsem de baska okula goturemezsınız ben buraya gelıyorum dedıgm gelıyor :=)
Resmen cocuktuk gelısımız de ha sımdı cok mu olgunlastın dersenız hayır ama alınan her mesafe az da olsa bır kazanımdır.bu okulu sevıyorum bunun son 2 senedır farklındaydım ama vedalasma fln boyle olayalr dramatık olunca uzerıne bır gram karabıber serpılıyor...

hislerime tercüman oldun sayılır hislendirdin beni

Fazil Hüsnü diyor ki, ne diyor Fazil Hüsnü?..
Keske yalniz bunun için sevseydim seni.
EN ÜST Cevapla
Sistem: FireBoardGönderileri Masaüstünüze Alın